Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos kisfiam éjszaka...

9 hónapos kisfiam éjszaka dobálja magát óránként felkell. mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
nincs ,melege,v nem fázik?
2009. febr. 3. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha ez huzamosabb ideig,1-2 hétig fent áll,akkor irány a háziorvos,kérni kell tőle beutalót neurológiára,mert elképzelhető,hogy valamilyen alvászavara van,ami könnyen orvosolható.
2009. febr. 3. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyém 11 hós és dettó. Tanácstalan vagyok én is. Ha megtudsz valamit kérlek szólj nekem is!
2009. febr. 3. 13:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Neurologusnál már jártunk,anyatejes baba, most kezdtük a hozzátáplálást 2 hónapja, és minden sokkal roszabb. 6 foga már kibújt, és nem tudom. Totál kész vagyok ha valamit megtudok ki is plakátolom hogy más ne kerüljön ilyen helyzetbe mert ez nagyon nehéz:(
2009. febr. 3. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A Heim Pálba (országos) kéne elmennetek,ott van kifejezett alvásvizsgálat is. (Amiről én tudok,de tuti más kórházban is van) Be kell feküdnötök egy éjszakára és megfigyelik az alvását,hogy milyen agyhullámok mellett viselkedik így.
2009. febr. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!