A babáitoknak hány hónapos korában bújt ki az első fogacskája?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem,mert 6 hónapos a kisfiam,és nagyon szenved.2009. febr. 3. 13:08
11/14 anonim válasza:
6 hónaposan. Igen, az én kisfiam is mindig nagyon szenved vele.
12/14 anonim válasza:
Én épp a reggeli etetésnél (tejpép) vettem észre, hogy kocog a kiskanál. Alul egy kis helyen áttörte az ínyét a fogacska! Most 5 és fél hónapos, de kb. három és fél hónapos kora óta mocorognak a fogcsírái.
13/14 anonim válasza:
mi 4 hósak vagyunk,és már 4 napja kibújt az alsó fogacska,de csak a jobb oldalon.Másiknak még nyoma sincs,de mi is szenvedünk
14/14 anonim válasza:
Nekünk 5 hósan jöttek ki az alsó fogacskái(2) ,azóta semmi 7 hósak vagyunk.Bár ma nagyon szenvedett szegénykém.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!