Hogyan vágjátok a babátok lábujjkörmét a kerekitett végű ollóval?
Figyelt kérdés
annyira vastag az olló vége és olyan pindurka a körme,hogy képtelen vagyok hozzáférni.a hagyományos manikűr ollóval próbálgatom vágni ha alszik de még igy is elhúzkodja a lábát és félek,hogy egyszer beleszalad a bőrébe.. 4 hónaposak vagyunk2009. febr. 3. 11:21
1/8 anonim válasza:
Én ollóval a sajátomat sem tudom vágni, úgyhogy én egy miniatűr körömvágó csipeszt használok, ami a babaollóval volt együtt, egy csomagban.
2/8 anonim válasza:
én nem akkor vágom amikor alszik( félek, hoyg felébred és akkor megijed, na akkor elrántaná a biztos) , hanem amikor éber, és figyel. jó erősen fogom a lábfejét az igaz, de dumálok neki folyamatosan és ő meg nézelődik. elég nehéz művelet, de minden babaköröm ilyen pici.:-)
én is a manikűrollóval
3/8 anonim válasza:
Kerekített végű ollónál az olló közepével kell vágni, tehát nem az olló hegyénél. Nem tudom, hogy érthető-e, ahogy leírtam, megmutatni könnyebb lenne...
4/8 anonim válasza:
Pici körömcsipesszel sokkal egyszerűbb.
5/8 anonim válasza:
Én sima ollóval (hegyes végű) vágom, amikor alszik. Persze, egyedül vagyok és jó erősen szoritom a pici lábát, mert nagyon érzékeny és mozgatja. De már kirpóbáltam, hogy a lábujjai közé dugtam vattát és attól nagyon szépen elkülönültek az ujjai és akkor nem érezte,hogy ott tevékenykedek.
Ja, volt úgy, hogy egy lábával 2-3 alvás alatt végeztem, vagyis nem sikerült egyszerre az összes ujjáról levágni a körmöket.
Üdv. 11 hónapos
6/8 anonim válasza:
Én azzal az ollóval még a kezén sem tudom levágni. Hagyományos ollóval vágom mindenhol. Csak kicsit jobban meg kell fogni, nehogy megszúrja.
7/8 anonim válasza:
Azzal sehogy!!vegyél egy rendes körömvágót amit csak a baba használ, és azzal tudod !
8/8 anonim válasza:
Én sem tudom levágni azzal a kezéről sem. Inkább vettem egy bőrvágó ollót, csak ő használja és az a már emlegetett pici körömcsipesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!