Mit csináltok, csináltatok ma anyukák?
Most itt ülök a gép előtt, a 2 évesem az ölemben (mesét néz közben a youtube-on). A 2,5 hónaposom alszik.
Főztem ma ebédet, mostam, teregettem, vasaltam, és festettem a nappali falát (épp új minta készül rá, kb egy hete festem). A festést addig csináltam, amíg aludt a nagy, mert amikor ébren van, nem merem, nehogy ő is elkezdjen festeni a falra.
Most meg várom a férjemet, mint a messiást, és elmegyek bevásárolni, de ez még két óra. Ma nem mennek ki a gyerekek, esik az eső egész nap vagy úgy néz ki, mintha mindjárt leszakadna az ég.
És te mit csinálsz?
most alszik babám így netezek kicsit. sajna szutyok idő van így bezárkóztunk, kis barátnője jön át fél óra múlva szétszedni a lakást :)
délelőtt csak tengtem-lengtem, a kedvem is rossz ettől az időtől :(
semmi különöset. babázás, most alszik a picurim, 5 hós, de szerintem már nem sokáig.délután tettünk egy fél órás sétát, itt fúj aszél és csapkod a hó, kikisértük a papát a buszmegállóba mert ent dolgozni.
és te kedves kérdező milyen a napod?
Én szóbeli vizsgán voltam délelőtt a főiskolán, addig apukája vigyázott a babára, mire hazaértem egyben voltak, bár jól kifárasztották egymást, már alszanak is mindketten :)
Most kicsit pihizek aztán pakolászok, és este sétálunk egyet ha nem fog esni.
Reggel felmosás, ebéd felrakása, utána a fiam (13 hós) kis barátja jött, hozta az anyukáját is. Délig játszottak, aztán ebéd, mese, alvás.
Picit szusszantam, de sajna csak 1,5 órát aludt, sírva ébredt.
Du. jött anyósom - a csütörtök az ő napja -, én pedig egy hosszú listával vásárolni mentem. Most jöttem haza, a fiúk vacsoráznak. Egyet mostam-teregettem.
Tök átlagos nap volt, bár a kicsik annyira édesek voltak, hogy ebben a vacak időben is jó kedvünk lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!