Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit néztek naponta tv-t 1...

Mennyit néztek naponta tv-t 1 éves baba mellett? És miket néztek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Reggel rtl klubb reggeli. Közben a fiam játszik az nagyágyon, amíg készül a tápszer, nekem a kávé, megisszuk, megesszük, utána apa dolgozni megy, elbúcsúzás, öltözés, én is felöltözök, ágyberakás, reggeli készítés, közben csak csajok, még utána szokott menni a Te vagy az életem, de ez már háttérzajnak, mert közben játszunk a két szobában egyszerre (egybenyílik). Délután a Fél kettőt szoktam bekapcsolni, vagy a szomszédokat előtte. Háttérzajnak szintén, sajnos az ebédhez (tudom, rossz szokás, de nehéz rajta változtatnom) Este Barátok közt-et megnézem és ennyi. Akkor már alszik a fiam. Ő tv-zni pár percet szokott hétvégén reggel a meséket nézzük.
2011. jan. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!