Kecskeméten mondanátok kisgyereknek való programot?
Figyelt kérdés
Kislányom 1,5 éves és kicsit visszahúzódó. Ezen szeretnék különböző programokkal segíteni. Bármi érdekelne, akár fizetős is.2011. jan. 19. 21:12
1/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Az én fiam 13,5 hónapos és nagyon fél mindentől. Jó lenne társaságba vinni, de nem is nagyon merem, mert ha csak 1 gyerek is van a közelében, ordít. Mi is kecskemétiek vagyunk:-)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem örülök, hogy nálatok is ez a probléma, de mégis megnyugodtam, hogy nem egyedi eset a miénk.
Várjuk akkor a segítségeket:)
2011. jan. 19. 22:12
3/7 anonim válasza:
Sziasztok! Barátnőm épp most járt Kecskeméten egy baba-mama csoportban, ahol vannak előadások babás témákról, meg az anyukák beszélgethetnek, a Manócskák meg közben játszanak. Állítólag havonta egyszer van. Ha érdekel megkérdezem Tőle a részleteket.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, érdekelne.Megköszönném, ha megkérdeznéd.
2011. jan. 20. 09:51
5/7 anonim válasza:
Sziasztok!Már én is terveztem hogy ide elmegyünk 13 hónapos fiammal,bár ő meg inkább az ellentettje a Ti babátoknak,nem tud megállni 2 percre sem.:)
6/7 anonim válasza:
Bocsánat, csak most jutottam ide a hírekkel.
Állítólag sok hasznos dologról szokott szó esni, és míg a mamák beszélgetnek, a babák játszhatnak.
De az előző válaszban lévő hely is jónak tűnik. Mi Nagykőrösön lakunk, kisfiam 1 éves, de itt nem bővelkedünk a programokban, így lehet megnézzük ezek közül valamelyiket. Talán ott majd találozunk! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
2011. jan. 24. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!