Bölcsödével kapcsolatban kérdezhetek?
Kedves bölcsödevezető, miért irsz olyat, ami nem igaz???
"hónapokkal előtte jelezni kell és áprilisba be kell íratni"
A bölcsöde nem iskola. Nem kell áprilisban beiratkozni, hogy mehess. Pláne nem kell hónapokkal előtte jelezni.
Ha a bölcsiben van hely, akkor akár másnap lehet vinni a gyereket.
Folyamatos működésű intézmény. Legalább te tudnád...
hát én is azt hallottam, hogy annyira telítettek a bölcsik, hogy minél hamarabb be kell íratni a gyereket
te tudsz olyan bölcsiről, ahol nincs teltház?
Jó nektek! Nekem a jövő héten születő fiamat már másnap be kell iratnom, hogy felvegyék 2 évesen!!!! A nővére meg max 5 évesen mehet oviba, mert én itthon vagyok! Családi napközire sajna nincs pénzünk!
Ez van, van ahol előbb be kell iratni!
Nálunk is 20 hetes kortól vesznek fel babákat, és csak a helyi bölcsi veszi fel, esély sincs rá, hogy a környékben akármelyikbe bevegyék, mert mindenhol teltház van, hosszú várólistákkal!
Úgyhogy szerintem hívd fel a bölcsit, ahova tartoztok (szerintem ez a védőnő is meg tudja mondani) és kérdezz rá a dolgokra, ha bölcsibe akarod adni a gyerkőcöt!
Ezen mit vitatkoztok!
Mindenhol máshogy van még Bp-en is kerületenként eltérő. Nekem 1 éves kort mondtak a beadásra és márciusban kell beíratnom hogy szeptemberben vihessem.
kedves válaszoló!
be kell íratni a gyermeket a bölcsibe,mert jelenleg mo-on minden bölcsi telített és létszám felett vannak.de nem vitatkozok,TE ne írasd be,menj be egy szép napon a bölcsibe,írasd be és már másnap szoktathatod a gyermekedet....
a családi napközibe sokkal kevesebb gyermek jár egy csoportba,családias a körülmény és nem intézményi,természetesen fizetős,de megyénként változik az összeg.egy pici babának jobb egy ilyen helyen.
bölcsi és családi napközi vezető voltam..
"mert jelenleg mo-on minden bölcsi telített és létszám felett vannak"
Kedves vezető, mégis HONNAN szedsz ilyen sületlenséget és miért állitasz olyat, ami nem igaz?
Dunántúli kisvárosban élek, a bölcsiben egy CSOMÓ üres hely van, bárkit be lehet vinni akár holnaptól.
Már egyszer cáfoltalak, hát kénytelen vagyok újra megtenni, mert újra megismételsz olyat, ami NEM IGAZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!