Álmosabb vagy aluszékonyabb, nyűgösebb lesz a baba a Chamomilla Vulgaris Ch15-től?
Mit csináljak ha beadom neki a golyókat és esetleg még éhes maradt vagy szomjas a kislányom? Adhatok neki cicit vagy teát vagy próbáljam meg neki elhúzni az időt 20 percig és utána adjak neki? Igaz az,hogy pár nap múlva kezd el hatni a homeos golyócska?
Ha még mindig megébred éjjelente akkor nem hatásos a homeopátiás golyó és adjak mellé viburcol kúpot vagy dentinox gélt?
Pár napja használjuk a chamomilla vulgaris és 2szer kap, reggel 5 és este 5 golyót a 7,5 hónapos kislányom. Amióta jöna a fogacskája(8db van és már azt mondta a védőnő,hogy hamarosan kibújnak a kisörlők duzzadt az ínyecskéje.) azóta látni sem szereti a kanalat csak rágcsál dolgokat és issza a teát és cicizne egész nap.
Éjjelente van,hogy 1,5-2 óránként cicizik.Semmi nem jó. Dentinox is jó de ha szomjas azután nem adhatok neki se teát se cicit.:( Ördögi kör.
Bocsánat a sok kérdésért!
7,5 hónapos kislány kétségbe esett anyukája
ha beadod neki előtte és utána 30 percig ne adj neki enni és inni.
kaphatja akár 15 percenként is, a szemnfogai jönnek, ez a legdúrvább, szóval kitartás mind2töknek.
az jutott eszembe, hogy próbéld meg a ch 30-at... az erősebb, de azért kérdezz meg vmi hozzáértőt a dologról.
15 -.15 percet nem elág várni a homeós bogyónál??
Üdv
Hát ezt az aluszékonyságot csak nappalra értem.:(
Ma este 1,5 órát voltam fent vele,mert belázasodott a fogától és nyügis. Adtam neki Nurofent + Dentinoxot és aztán kinevetett. Én kész vok.Most az apja birkózik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!