Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány gramm főzeléket kéne...

Hány gramm főzeléket kéne megennie egy 6hós babának?

Figyelt kérdés
És gyümölcsöt,tejpépet?
2011. jan. 19. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy van-e ilyen, hogy kellene, de az en lanyom annak idejen alig evett, kb 40-50grammokat, ki is voltam tole rendesen. A fiam ennyi idosen siman megevett egy babakonzervnyi adagot.
2011. jan. 19. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:

főzelék :

100 -160 gr között

gyümölcs:

ugyanez a mennyiség

tejpép: nem tudok nyilatkozni a lányomnál három kanál volt a max.

2011. jan. 19. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
6 hósan annyi főzeléket evett,amennyi jólesett neki. Általában féltányérnyit. Tejbegrízt pedig este egy kistányérnyit.
2011. jan. 19. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Gyümölcsből 100-150 gr, többet ne, mert ha ez a tízórai, akkor nem fog ebédelni.

Főzelék: 200-250 gr, amivel 3-4 órát kibír és hozzá itatni vízzel, amennyit elfogad.

Ezt a gyerekdoki mondta.

2011. jan. 19. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:

nem KELL! amennyit szívesen eszik, annyit kell. épp ezért hozzátáplálásnak, kóstolgatásnak is nevezik.

6,5hós az én lánykám

2011. jan. 19. 17:31
 6/7 A kérdező kommentje:
120-150g között eszik a főzelékből,de van úgy hogy alig eszik,csak is addig kínálom míg elfogadja és nem tuszkolom bele a kaját,de volt úgy is hogy ebéd után fél óra múlva jól belakik még tejből.
2011. jan. 19. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nahát az én lányomba ha megőrülök sem tudok többet beletömni egy fél üvegnyinél!!!!
2011. jan. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!