Pampersből melyik a legjobb pelenka?
A sleep&play kettes méretig volt jó nekünk, utána már hiányzott volna a gumis tépőzár - sajnos ezen nincs, és ettől elég merev a derékrésze.
A premium care akkor volt jó, amikor nagyon sokat pisilt a kisfiam, és az ötös méretű active baby sem volt elég éjszakára. Akkor ráadtam a premium care-t, és jó volt abból a szempontból, hogy több pisit bír el. DE! Az a helyzet, hogy akárhány pelust próbáltunk, mindig visszatértem az active babyhez, különösen fogzási időben. A megváltozott ph-jú pisi ugyanis kicsípte a popsiját és fütyije körül a bőrét, ha másfajtát adtam rá - azok nem zárják annyira magukba a nedvességet, mint az active baby.
Születésétől kezdve az active baby-t használjuk, meg vagyok vele elégedve. Igaz míg pici volt és híg volt a széklete sokszor kifojt, de más pelenkából is, így ez nem annak a hibája.
Kaptunk ajándékba a másik kettőből, de a sleep&play nem vált be, talán a kamillás betét miatt, a premium care is nagyon jó csak a pénztárcánknak nem, így maradtunk az active baby-nél.
Szia.
Én is active baby-t használom meg a premium care-t, mind a kettő nagyon jó.
Legalábbis nekünk bevált.
Activ baby, de abból is van éjszakai ami 12 órát tartja a pisit! A premium care nagy kaki...! 3 szor vettem: először, utoljára, és soha többet!!
A S&P is jó de csak 2 es méretig ahogy elöttem már irták! A tépőzár nagy hiány...! Nem értem miért nem csinálták azt ugy tovább...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!