Mi a véleményetek a "Minden gyermek megtanul aludni! " című könyvről?
Én 20 hónapja várom hogy beváljon! Eddig semmi! :-) De már nem reménykedek. Az én fiam az egyetlen, akire ezek a trükkök nincsenek tanító hatással.
(Vagy csak én nem vagyok eléggé következetes?)
Szerintem nem kell az alvás megtanításához semmilyen könyv!!!
A titok:fürdés,evés azonos időben,pici játék,ha elálmosodott,belerakod az ágyába,cumi a szájába...természetesen sírni fog...bemész,megsímogatod,ha kell újra...az én fiam 4 nap alatt megtanulta.3 hónapos korában szoktattam rá,most 9 hónapos(21h-7h ig alszik általában)!!!
Persze türelmesen kell hallgatni a sírást,és kibírni hogy nem nem megyünk be hozzá!
én ajánlom ezt a cikket, leírja hogy miért nem tudnak a babák egyedül elaludni, illetve végigaludni az éjszakát
köszönöm a válaszokat!
A könyvet megvettem és azóta is alkalmazom a "kezelési tervet", ami igazán bevált. Kisfiam azóta nappal kétszer elalszik magától, illetve este 20 órakor, nem kell altatni. Éjszaka még meg meg ébred, de jó úton haladunk. Nekem sokat segített a könyvben olvasott információ. Mindenkinek ajánlom!!!!
Az első vagyok. Gratulálok! Akkor csak én nem vagyok rá alkalmas hogy megvalósítsam a benne leírtakat.
Egyébként nálunk is megoldódni látszik a helyzet, teljesen magától. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!