Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerül gyermeketek...

Mennyibe kerül gyermeketek ennivalója? Arra gondolok, amikor már megy a hozzátáplálás.

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam 9,5 hónapos. Én minden nap külön főzök neki, az üveges baby kajákat nem eszi meg. Nem kell ugye nekik még nagy mennyiséget főzni, így nem is drága. Naponta kb. 3-400 Ft-ból kijön a kajája. Ebben a gyümölcsök is benne vannak.
2011. jan. 18. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy héten kb kétezerből vásároltam zöldséget gyümölcsöt és a mi csirkehusunkból kockáztam neki kb. ugyanannyira jött ki mint az első v. leirta. A szezongyümiket fagyasztottam télen jók. a krumpli répa sütötök aránylag olcsóvá teszik.
2011. jan. 18. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Fú ezt én sose tudtam kiszámolni mert annyira kevés amennyit megeszik zöldségből-gyümiből és ugye egyszerre vásárolok a családnak.

Ő se eszi meg a bébiételt.

Talán olyan napi 400 ft lehet átlagosan.

2011. jan. 18. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:

9 hónapos,még nem számoltam össze,de annyit eszik, hogy jelenleg inkább "ruháznám". :) viccet félretéve, kb. 1 kg gyümölcsöt eszik meg. ehhez jönnek a husis főzelékek, én főzök neki, az üvegeset nem eszi meg, pedig néha jó lenne, mikor úgy jön ki a lépés. de legalább nem azért kell panaszkodnom, hogy nem bírjuk anyagilag, mert napi 2 üvegnyi bébiételt megeszik ebédre. :) mert bizony ennyit eszik ebédre. már nm főzök neki mindent külön. tegnap a karfiollevesből kapott ebédre (répa-karfiol lével), ma pedig a tökfőzelékből evett. persze a töltött káposztánkból még nem adok neki, ha nehezebb kaja van, akkor főzök csak külön neki. napi fél liter teát megiszik, ez 1 filter naponta.

reggel-este tápszer ( 800.- körül van egy dobozzal, hetente elfogy 1)

2 hétig elég egy milumil 7 gabonás pép. az is 800.- körül van egy doboz.

2011. jan. 18. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A fiam egy éves és egy-két hónapja jött bele az evésbe nagyon. Azaz nagyon hasonló nálunk a helyez, ahogy a utolsó válaszoló anyuka írta.

Én is mindig főzők a fiamnak. Néha veszünk gyümölcsös bébi ételt, de csak mert nincs már a fagyasztóban és a boltban sem lehet kapni sok gyümölcsöt.

Néha félelmetes mennyit eszik:-)

Pár napja meg a Milupa tejpépet kezdte enni a gyerekorvos javaslatára.

Kedves utolsó! Ti hogy jöttök ki vele 2 hétig?

2011. jan. 18. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

naponta csak 1x kap a tejpépből, és van olyan nap, amikor nem is kerül sorra. :) annyi minden mást eszik, hogy pl. amikor csinálok májkrémet, akkor májkrémes kenyeret kap helyette.

ha minden nap adnám, akkor kb. 7-8 napig lenne elég. nem ezen spórolok, de sokszor tényleg van helyette más kaja, amit megeszik. ez nálunk csak amolyan bónusz-hirtelen-gyorsan kell vmi. :)

2011. jan. 18. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!