Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akkor is le kell kapargatni a...

Akkor is le kell kapargatni a koszmót, ha babé koszmó elleni sampont használunk?

Figyelt kérdés
2 hónapos baba. Köszi
2011. jan. 18. 09:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem le kell. Nekünk a doki azt mondta, hogy az csak a visszaesést gátolja meg, hogy ne jöjjenek elö megint.

Nem tudom te hogy csinálod, de nekünk nem jön fel a koszmó, sem áztatással sem sehogy. Nagyon le van tapadva:( írd le kérlek ha van jó tipped!

2011. jan. 18. 09:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is le kell. Én úgy csináltam, benedvesítettem a fejét, haját,bekentem Babéval, amíg levetkőztettem rajta volt. Aztán elektromos fogkefére tettem egy régi kefét és azzal átpucoltam. Nekünk ez bejött, mert dörzsöli a fogkefe, de nem erősen, hiszen az ínyt sem dörzsöli ki és a haját sem tekerte be. Ezzel gyorsan le tudtam szedni.
2011. jan. 18. 09:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

09:24! Köszi a tippet, ezt kipróbálom. Nagyon ötletes!:D

Elsö voltam.

2011. jan. 18. 09:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Le kell kaparni akkor is. Én patikai napraforgó olajjal kentem be, kicsit rajta hagytam, utána egy durva gézlappal dörzsöltem le. Ez egyszer volt csak, utána nem is jött elő. Kis kora óta babéval mosom a haját.
2011. jan. 18. 09:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Igen le kell!Mert a Babé sampon arra jó,hogy normalizálja a faggyúmirigy működését.A lerakódott faggyút(koszmót nem tudja eltávolítani) és sajnos egyes esetekben ha nincs lekaparva,be is gyulladhat alatta a bőr!Én úgy csináltam,hogy sima étolajjal bekentem fűrdés előtt 1 órával és húztam rá egy pamutsapit,amit már nem használtunk!Jól felázott és körömmel lekapartam!Majd fűrdésnél megmostam a Babé samponnal!Szintelen kasztellánival áttöröltem és lefekvés előtt bekentem Bepahantennel a fejbőrt!2 hét alatt rendbejött és nem is jött vissza soha többet!Üdv:kozmetikus anyuka
2011. jan. 18. 10:09
 6/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! A fogkefés megoldást ki fogom próbálni :) szimpatikusabb, mint körömmel kapirgálni
2011. jan. 18. 18:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
10.09 vagyok!Oké próbáld meg!De nekem meg sem mozdította a fogkefe:(!
2011. jan. 18. 18:56
 8/18 A kérdező kommentje:

A bepanthen miért jó? Megnyugtatja a bőrt a kapirgálás után?

Köszi szépen :)

Előbb fogkefe, ha nem jön be, jöhet a körmös-kaparós megoldás :)

2011. jan. 18. 21:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Így van!Megnyugtatja,ápolja!
2011. jan. 19. 07:33
 10/18 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam ma a fogkefés megoldást, nem volt jó, mert húzta a babám haját (kb 5 centis haja van).

Végül maradt a kapirgálás, elég jó lett!!

Előbb olaj (rajta kb fél órát - sapkában), aztán babé sampon, és úgy a zuhany alatt vakarásztam neki.

Remélem nem jön elő többet!

Köszönöm mindenkinek!

2011. jan. 19. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!