Szerintetek ezt mire lehet használni? ( kép, pelenka féle)
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy pelenkához való, de mi eldobhatót (Pampers) használunk, ezért fogalmam sincs ez mire jó. Belül lemosható, kívül pedig textil hatású, de ott is letörölhető.Tépőzárral állítható a poci résznél a mérete.
2011. jan. 17. 21:11
2/10 anonim válasza:
mosható pelenka, kell bele egy belső eldobható rész is.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Hát akkor ezt nem használjuk, megy a Tesz-Veszre.
Pedig már megörültem neki mert azt hittem valami pancsizáshoz való kis bugyika.
2011. jan. 17. 21:20
4/10 anonim válasza:
Szia
Mi ajándékba kaptunk ilyet aztán én úgy gondoltam mivel nyár volt tökéletes fürdésre meg az udvaron játszásra :) Szóval azért kihasználtunk még ha nem is pont arra amire való :)
5/10 Vilcsianyuja válasza:
akár úgy is nevezhetném, gumibugyi, a tetrapelenkák és még korábban a rongypelenkák korának elengedhetetlen kelléke volt ennek az elődje :) persze ez már modern változat
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a többi választ is.Ha nem lesz rá vevő akkor fürdős bugyikának használom el én is.Amúgy esetleg nem tudnátok ötletet adni, hogy mennyiért tegyem fel?Mert amint látjátok, én aztán nem értek ehhez, mert még azt sem tudtam mire használható. Még nem láttam ilyet,utoljára 23 éve pelenkáztam az öcsém.Akkor sem ilyet használtunk,hanem azt a nilonos megköthetőt, eldobható pelussal.
2011. jan. 18. 08:56
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, akkor majd felteszem.Jó sokféle van belőle, nem is gondoltam :)
2011. jan. 18. 11:16
9/10 anonim válasza:
én hasonlókat használok, nyáron jobb egy ilyen tetrával mint bármilyen eldobós. Nem pálik be úgy a popi.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet:)
2011. jan. 19. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!