37.3 nál már adjak lázcsillapitot/panadol baby/11 és fél hos kislányomnak?
Tegnap is lázas volt 38.2 kicsit meg van fázva.
Mikortol adjak neki lázcsillapitot tegnap már 37.5 nél adtam.A nurofen baby jobb mint a panadol?Melyik a legjobb?
Ne tedd tönkre az immunrendszerét, nem véletlenül hívják lázcsillapítónak, ha nem lázas, ne csillapíts!
Akkor adj lázcsillapítót, ha 38 fölé, vagy popsiban mérve 38,5 fölé megy!
A 37,2 még csak nem is hőemelkedés, csak egy magasabb átlaghő. Ha tegnap 38,2-t mértél popsiban, akkor tegnap sem volt lázas.
Ahogy te sem szedsz gyógyszert ok nélkül, neki se adj!
Kőszike tegnap honaljban mérve volt 38,2 és igen sz@rul volt már elnézést 38 főlőtt már láz és a védőnő mondta hogy adhatok neki 37 fokot ha eléri igy legalább nem megy fel a láza....De akkor nem adok majd ha csak 38 lesz.
Kőszi a válaszokat.
Mint irtam már voltunk.
De kiváncsi voltam Ti mit mondtok a 37 főlőtt mr adjak neki lázcsillapitot kijelentéshez...
Nálunk az orvosi rendelőben ki van téve egy tájékoztató, ami szerint 38 fokig (végbélben 38,5) NEM KELL CSILLAPÍTANI!
És a dokink is mindig azt mondja, hogy a láz nem betegség, hanem tünet, tehát nem kell harcolni ellene!
Azért emelkedik meg a testhőmérséklete, hogy a szervezetében lévő bacik és vírusok elpusztuljanak.
Ha mi lázcsillapítóval lecsökkentjük a testhőjét, akkor nyugodtan tudnak szaporodni, tehát pont nem teszünk jót vele.
Én nappalra csak 38,2 fölött adok Nurofent, éjszakára szoktam alacsonyabbnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!