Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden fiú autómániás? Beléjük...

Minden fiú autómániás? Beléjük van kódolva? :D

Figyelt kérdés

15 hónapos a fiam, és megőrül az autókért. Legyen az játékautó, vagy igazi, amint meglátja, mutogat, brümmög. Itthon már van vagy 2 tucat autója, de mindegyikkel játszik. :D A kedvenc meséje a Verdák, és a Matuka meséi. Naponta meg kell nézni. A matricákról már ne is beszéljünk, minden szekrénye tele van. :D

Más kisfiú is ennyire meg van őrülve az autókért?

2011. jan. 17. 10:19
 1/7 kisnita ***** válasza:
Az enyém annyira nem. Van neki néhány autója, de nem játszik többet velük mint a többi játékával. Az én kisfiamat inkább a zenélős dolgok kötik le jobban meg amiket lehet nyomdosni meg pörgetni ilyesmi. Lehet majd ő később fog rákapni az autókra. Most 18 hós.
2011. jan. 17. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
A fiam 16 hónapos és imádja az autókat főleg az igazit ha megyünk sétálni minden kocsihoz oda megy és itthon is nagyon sokat kocsikázik,igaz ő még nem brümmög.
2011. jan. 17. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de elmondások szerint imádtam mindent a brümmög. most már két márkát sem tudom megkülömböztetni egymástól.

A 14 hónapos fiamat nem érdekli egyis se, apja nagy bánatára. Kiskanállal eteti a plüssöket, és babát akar...

2011. jan. 17. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:

zia!

Nekem a LÁNYOM autómániás!Közel 14 hós, és ha plázában vagyunk semmi játék nem érdekli, csak az sutó amibe bele lehet ülni!Lábbal nyomja a pedált! :) Kormányoz...

ÉS tegnap épp egy autószállító trélelt (6 kisautval) választott magának, a hercegnős babák helyett!

Ő még nem brümmoög, de már traktorban ült szüretkor az apjával! :)É nagyon élvezte pedig akkor még csak 8-9 hós volt! :) Imádja a kamiont is!A leghamarabb a telephelyen alszik el, ha zümmögnek az autók!És LÁNY!

2011. jan. 17. 11:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Jókat mosolyogtam rajtuk. :D Az én fiam is traktorokkal kezdte, a nagyapja traktorozik, van is neki 4. :D Most már inkább az autókért van oda. :D
2011. jan. 17. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
látom akkor nem csak az én fiam autóbolond.Ő is teljesen oda van meg vissza az autókért.16 hónapos és van itthon is meg a nagyszülőknél is egy kosárnyi autója a lehető legkülönbözőbb méretekben.amikor el megy a ház elött egy traktor,vagy kamion és hallja egyből kiabálja hogy tütü-tütü(azok jobban behallatszanak cukott ablaknál)feláll az ágyra és onnan kémleli az utat az ablakon át(a szoba másik felében van az ágy)és ugrál amint lát egy autót.amint meglátja őket séta közben,meg kell állni amig elmegy.a kedvenc meséje a matuka.odaáll a tv elé és mitogat meg kiabál hogy tütütütütü.amint vége már kiabál újra,ilyenkor az elejétől kell kezdeni.volt hogy 4x megcsinálta.Őt a matrica annyira nem érdekli,de van jópár verdás a szekrényen.néha odamegy megnézi őket,de nagyon egyébként nem foglalkozik velük.most akarok a falra venni egy autós képet neki a matukából.
2011. jan. 17. 14:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Nálunk a Verdás chipset azért kellett venni, mert volt benne Matukás matrica. A Matuka neki is a mindene. Minden este meg kell nézni a Verdanimációkat DVD-n. Az az esti mese. :D

Már nyomtattam is ki neki Matus képeket. :D Azzal van tele a szoba...

2011. jan. 17. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!