Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bendeguz, tetszik nektek ez a...

Bendeguz, tetszik nektek ez a keresztnev?

Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 01:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik de ez egy szubjektív dolog. Ha nektek ez a név tetszik akkor ezt adjátok a babának. Esetleg érdemes adni neki egy második nevet, így felnőtt korában eldöntheti hogy melyiket használja szívesebben. És hát a vezetéknév sem mellékes, mert más önmagában egy név és megint másképp hangzik egy hozzá illő vagy éppen nem illő vezeték névvel. És természetesen nem megbántani akartalak. Ha már a véleményekre vagy kíváncsi gondolom nem pontozol le senkit azért mert esetleg neki éppen nem tetszik. Ha valami negatív akkor azt nem is lehet elfogadni? Ezt az utólsó pár sort nem neked írtam kedves kérdező hanem a többieknek. Nem tetszhet minden mindenkinek. A negatív vélemény is vélemény és szerintem senki sem írt bántó, sértő sorokat.
2009. febr. 2. 09:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat. Nem varok babat, de annyira divatos lett mostanaban ez a nev, hogy kivancsi voltam nektek hogy tetszik.

Nekem azonnal a gezenguz cseng a fulemben a Bendeguz melle. Szerintem inkabb kutyusnak vagy egy pluss allatnak valo nev, nekem rettentoen furcsa, es komolytalan nev.

Koszi hogy irtatok!

2009. febr. 2. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

mostanaban eleg gyakori név, nincs vele semmi gond, sőt!

ne felj, hogy kapsz itt érte hideget-meleget, minden nevre lehet jót-rosszat mondani.

az en fiam konrád lesz, azon is kiakadtak egy csomóan, nem tudom miért.

2009. febr. 2. 14:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem nagyon jó név a mi kisfiúnkat is így hívják.Mi Bendinek becézzük de lehet Beninek is hívni.ja és aki azt mondja hogy hogy lehet elnevezni az indul a bakterház c. filmről annak mondd meg hogy abba van egy Sanyi nevű ló.Akkor minden Sanyit is ki kellene nevetni hogy milyen név.Nálunk is volt aki ellenezte de most már megszokták.
2009. febr. 2. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!