Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátoknál meddig tartott a...

Babátoknál meddig tartott a hasfájós időszak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
14,55-ö9s, megértelek. én irigykedtem a szimpla hasfájós babákra. nekünk is írt fel az orvosunk papaverines folyadékot, de attól bealudt, kb. egy órára és ugyanaz kezdődött mint előtte. én is csodálom hogy épp ésszel kibirtuk, szégyen vagy sem, de már a szüleim is sírtak, pedig apum nem éppen egy sírós ember. iszonyat volt, sosem feledem, aki csak szimpla hasfájást tapasztalt az nem is tudja min is mentünk át MINDEN? minden egyes éjszaka. annyira volt jó hogy 8 kiló ment le rólam. de bár ne ilyen áron lett volna.
2011. jan. 16. 19:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a kisfiam 3 napja minden nap kb este 6-kor iszonyatosan el kezd sírni és alig lehet megnyugtatni, mire sikerül megnyugtatnom addigra újrakezdi. Lehet szerintetek 3 hónapos kólika?
2011. jan. 16. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:

először is: szoptatod? ha igen te nem ettél puffasztó ételt?

gondolom még nem adsz hozzátáplálást neki.

ha tápszeres akkor gondolom már kipróbált tápszer. ha igen, mióta eszi azt?

ha nem múlna a fájdalma, akkor javaslom hogy vidd orvoshoz, ha eddig nem volt hasfájós, jobb ha kivizsgálják.

2011. jan. 16. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!