Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet olyan játékot venni...

Hol lehet olyan játékot venni ami zenél és a plafonra képelet vetít?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap láttam a tv-ben a babapercekben.
2011. jan. 16. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem láttam a babaperceket , de én most rendeltem Vtech Teddy maci, zenél és közben kis macikat vetít a plafonra.
2011. jan. 16. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

Projektoros forgó neve. A link alatt van jó pár lelőhely, de gondolom bármelyik nagyobb baba boltban lehet kapni.

2011. jan. 16. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
brendonban lehet én legalábbis ott vettem az én kisfiam nagyon szereti
2011. jan. 16. 14:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Első válaszoló amit te irtál azt mutatták a tv-ben. :)

Szerintetek ez nagyobb gyereknél is bejön ,,altatónak" vagy már születéstől hozzá kell szoktatni?

2011. jan. 16. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Brendon.
2011. jan. 16. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Én turiban vettem:)

nemcsak plafonra, hanem oldalra is vetít, miközben 6 percig zenél:)

2011. jan. 16. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az én kislányom 8 hónapos. Az esti elalvásnál nálunk nincs gond, mert megeszi a tápszert, az ölemben marad 2-3 percig és már alszik, berakom a kiságyba és nem kel fel. Viszont hajnal 3-4 körül felébred és nem akar visszaaludni csak mellettem, gondoltma ha ezt bekapcsolom neki hajnalban hátha marad a kiságyban és visszaalszik. Lehet nem fog bejönni , akkor marad a kistesónak (igaz még csak tervben van)
2011. jan. 16. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
A Minimanó webáruházban érdemes megnézni, valamikor a hónapban lesz 13% kedvezmény a játékokra is, ha jól emlékszem.
2011. jan. 16. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a tesz veszen vettem v-tech márkájút,teljesen új állapotban 3500 ft-ért.Érdemes szétnézni.Amúgy nálunk nagyobb volt a lelkesedés hogy vegyük meg,nem nagyon van használva.
2011. jan. 16. 21:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Csak rozsaszín van belőle?
2011. jan. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!