Espumisan és édesköményes tea nem sok léghajtónak? 2 hónapos, hasfájós baba anyukája
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 10:31
2/13 A kérdező kommentje:
Tapasztaltad?Csak mert mindenki mást mond mennyit adjak miből,és én 2 óránként etetem
2011. jan. 16. 10:45
3/13 anonim válasza:
én csak azért nem adnám egyszerre, mert ha egyikre érzékeny, akkor nem fogod tudni melyik az.Nekünk pl nagyon nem jött be az espumisan, rettenetesen erőlködött tőle, csak rosszabb lett, jobban fájt a pocija.Az édeskömény viszont bejött csak így simán...mármint én ittam/iszom, a tejből megkapja.
4/13 anonim válasza:
Szerintem egyszerre lehet , hogy sok nálunk legalábbis az volt, ezt csak te tudod kitapasztalni ,mert két baba sem egyforma.
5/13 anonim válasza:
egyszerre nem szabad,védőnő szerint!
6/13 anonim válasza:
Nálunk pl. pont a teától fájt a hasa. Én is ittam, néha ő is kapott. Erre sajnos később jöttem rá. :(
7/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat,valóban nemtudom,de azthiszem nem az espumisantól erőlködhet e vajon
2011. jan. 17. 12:26
8/13 anonim válasza:
tegnap 11:07-es vagyok, az én babám szó szerint vörös fejjel erőlködött és erre kelt föl míg az espumizánt adtam neki.Utána elmúlt ez a brutál erőlködés.
9/13 anonim válasza:
Nekünk az infacol vált be azt jobban bírta a nagyon érzékeny volt.
10/13 A kérdező kommentje:
Én is elhagytam az espumisant,de az én babám ugyanúgy tekereg:(
Az infacolt nem ismerem,de azt hallottam ugyanaz benne a hatóanyag,csak az ize,meg az adagolása más..?
2011. jan. 19. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!