A kókusztej adható tejallergia esetén?
Figyelt kérdés
Kislányom fennáll a tejérzékenység esélye. A kókusztejet ajánlották tápszer helyett kis kakaóval.
Mennyire vált be nálatok?
2011. jan. 15. 22:32
11/13 anonim válasza:
nagyon köszönöm és bocsánat az offért. rengeteget segítettetek!!!!!! nagy szükség lenne egy ilyen rizstejre nekünk, főleg a főzésnél!!!! holnap el is megyek venni!
nagyon köszönöm, tényleg. mondjuk nem is értem, hogy nekem eddig ilet miért nem ajánlott a védőnő vagy a doki, bár nekem is eszembe juthatott volna, hogy vmit keressek tej helyett.
12/13 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm a Hencsi válaszát is.
Tényleg nagyon sokat segített, az összes válaszoló. Így kislányom étrendje kicsit változatosabb lehet.
Persze még várok további segítségeket, tippeket.
2011. jan. 16. 14:04
13/13 anonim válasza:
A zabtej nekünk nem ízlett. Bioszallito.hu Állítólag van növényi sajt is, de én még nem találtam rá:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!