Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Krumplihoz "keverhetek"neki...

Krumplihoz "keverhetek"neki banánt, vagy az gáz?

Figyelt kérdés
6hónapos,és holnap kóstoltatom meg vele a krumplit,viszont ha nem enné meg úgy magába,rakhatok neki hozzá banánt?Mert azt szereti nagyon,meg az almát is.
2011. jan. 15. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én mindig olyat adtam a gyerekemnek, amit én is szívesen megennék.

Nekem gáz a krumpli-banán párosítás.

Tegyél hozzá inkább céklát vagy almát szerintem.

2011. jan. 15. 22:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg hátha ízlik neki.

A bébiételek néha felnőtt szemmel igen furcsák tudnak lenni de a babáknak ha ízlik, akkor ízlik :) Nem biztos hogy ugyanaz az ízlése mint Neked :)

Ha nem ízlik neki (egy kiskanálra tegyél mindkettőt, vagy megesz vagy nem...) akkor keverj egész adagot banán helyett valami mással amit szívesebben megeszik.

2011. jan. 15. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, még annyi hogy a krumpli önmagában mivel gyakorlatilag szinte ízelten ezért majdnem mindegy milyen gyümit keversz hozzá, döntsön a baba :)
 4/11 A kérdező kommentje:
céklát még nem evett,almát igen,de az nincs itthon most csak banán,ezért kérdeztem,de akkor lehet kihagyom ezt a variációt.Hátha izlik neki magába is.
 5/11 Vilcsianyuja ***** válasza:
én nem próbáltam a krumpli-banán párosítást, viszont az alma-krumpli nagyon is bevált. az almával kezdtem a hozzátáplálást, és egészen addig nem jutottam szinte semmire, ameddig végre először nem kevertem össze főtt krumplival. onnantól viszont már minden újat krumplival vegyítve vezettem be.
2011. jan. 15. 22:36
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.Majd kipróbálom akkor,lehet neki izleni fog,igen,én nem valószinű hogy megenném,de szerintem egyik bébikaját se enném meg....nekik mégis muszáj enniük,és ha nincs idő elkésziteni,vagy nem otthon vagyunk,hát muszáj ezeket az üvegeseket adni...
2011. jan. 15. 22:38
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,ha mégse izlene neki banánnal,majd lemegyünk a boltba almáért:)
2011. jan. 15. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:

A krumplihoz ezek illenek (szerintem), de megfőzve/ megsütve mind: alma, meggy, barack, sütőtök, répa, patiszon, cukkini

banánhoz: alma, meggy, barack

2011. jan. 15. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a krumplit nem kóstoltattam magában, egyből répát tettem hozzá. Ha tehette volna, az egész adagot bevágta volna a babám. Elsőre!!!! Nagyon ízlett neki, azóta is az a kedvenc, csak most már husival.

Próbáltam almával is, az nem jött be egyáltalán.

2011. jan. 15. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Én adtam krumplit banánnal egyszer-kétszer,förtelmes íze volt.Ettek belőle,de nem ízlett nekik,nem ették meg az adagjukat.Sehogy sem passzol a két íz.
2011. jan. 15. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!