Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy egyszer...

Miért van az, hogy egyszer elfogadja a főzeléket máskor meg hisztizik a tápszerért?

Figyelt kérdés
Ilyenkor csak a tápszert eszi meg.
2009. febr. 1. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam másfél éves eddig megette a husit,most meg ha odadom neki egyszerűen kiköpi és a kezembe nyomja,hogy nem kell neki!:) Én úgy látom,hogy nekik is van változó(Dac) korszakuk és kinél mikor kezdődik el!De ez persze nem biztos,hiszen nekem ő még csak az első gyermekem,szóval ne vessetek meg ha a válaszom nem tökéletesen elfogadható és kielégítő!Én csak ennyit tudok segíteni!
2009. febr. 1. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Első hsz-el egyetértek. Az én manóm 7 hónapos, és nekem is ez első babám. Én is tapasztalom nála, hogy vannak ilyen "hangulatváltásai". Nálam sem mindig fogadja el azt, amit főzök neki. Szerintem kell a változatosság. Van, hogy nálunk az üveges beby étel jön be és azt esszük "kétpofára", van, mikor az én főztöm kell neki. Eddig pl. rajongott a dobozos tejbedarapépekért, most azt nem kedveli. Mint ahogyan mi, nekik is szüksége van a változatos étrendre. Most a banánt untuk meg, de most ismét bejön az alma, meg a barack! Szóval kitartást! Egy 7 hónapos kisfiú anyukája
2009. febr. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!