Mi az a szeparációs szorongás és mikor (milyen életkorban, körülmények miatt) alakul ki?
Szerintem változó, hogy mikor jelentkezik. Azt nem tudom, hogy mi váltja ki.
Az én fiam 16 hónapos, még nem volt szeparációs szorongása. Sem fogzáskor, sem betegségkor nem igényelt jobban, mint egyébként. Nagyon jól elvan magában.
Viszont pár hete, ha csak ketten vagyunk itthon, akkor vannak napjai, vagy inkább pillanatai, mikor még a wcre is jön velem, máskor egész délelőtt eljátszik egyedül.
Nem tudom, hogy hozzájárult-e ahhoz, hogy nála nem volt, hogy mi szinte minden nap megyünk valahova pici korától. Ha csak a boltba kell menni, akkor is minimum 2 órát távol vagyunk, megállunk ismerősökkel, ő pedig felfedezi a világot. Itthon sem csak ketten, vagy hárman vagyunk, mert anyósékkal lakunk, + még az egyik sógorom is itt lakik, úgyhogy vagyunk bőven, akik foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!