10 hónapos lányom most jött rá, hogy tud sikítozni, és élvezi is. Meddig fog ez tartani? én falra mászok tőle
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 17:24
1/7 anonim válasza:
nálunk kb 1.5hónapja jött rá a kisfiunk és még mostanában is szokott visítozni. :) elmúlik ha tanul valami újat. kitartás!:)
2/7 anonim válasza:
kb egy hónapig csinálta a kislányom :)
3/7 anonim válasza:
Kislányom is ezt csinálja, de szerintem édes.
Ne az ilyen dolgoktól őrüljünk meg!
4/7 anonim válasza:
a lányom 10 hósan kezdte el, most 1 éves múlt, és néhány hete hagyta abba. én is falra másztam tőle. mindenért visított, sikított.
5/7 anonim válasza:
az én lányom 1 éves, és még mindig sikoltozik, remegnek szó szerint a falak. Én azt mondom inkább sikoltozzon, élvezze a hangját, mint sírjon. Na az őrjítő!!!
6/7 A kérdező kommentje:
csak úgy,akkor is sikítozik,ha semmi baja sincs,csupán a maga szórakoztatására,és ha sír valamiért,az is visításba megy át,de annyira,hogy a múltkor bent voltam a szomszédban,a gyerek apjával itthon,és ott hallottam,hogy visít,pedig bazi vastagok a falak.akkor képzelhetitek.....
2011. jan. 14. 20:07
7/7 anonim válasza:
Lányom már négy hónapja csinálja. Ha kiejtem azt a szót, hogy "sikít", már törnek is az üvegek a hangjától. Remélem, haram elmúlik, mert én is nehezen bírom. Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!