Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A lányom ujja be van dagadva....

A lányom ujja be van dagadva. Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este könyvlapozgatás közben észrevettem, hogy a 13 hós lányom egyik hüvelykujján az alsó ujjperc eléggé dagadt. Nem piros, nem kék-zöld, nem látok rajta csípésnyomot. Óvatosan megnyomkodtam, nem fáj neki, játék közben ugyanúgy használja, mint eddig. Viszont mióta észrevettem, nem látom, hogy javulna. Vigyem orvoshoz szerintetek? (ma du. rendel)
2011. jan. 14. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze lássa doki lehet hogy van / volt benne egy szálka.
2011. jan. 14. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Én elvinném.
2011. jan. 14. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak kövér? :o

Én is elvinném.

2011. jan. 14. 12:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kövér, inkább nyúlánk típus :D Ez olyan lenne, mint a Bölcsek kövére c. filmben, amikor a pasinak először csak egy testrésze dagad meg :D
2011. jan. 14. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Így már mi is jártunk, valószínű csípés volt vagyis a doki azt mondta, bár nyoma nem volt csípésnek. Itta a calciumoscot, meg valami csípésgyulladásra adott kenőcsöt és két nap alatt lelapadt.
2011. jan. 14. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!