1 év körüli babád gyerekszobája hogy néz ki?
1 eves szulinapjara az egyik falra festettem Micimackot es baratait,azon a falon nincs semmi butor.Azzal szemben van Ikeas 2 ajtos szekreny es polc,a ketto koztt pedig az agya amit most csereltunk ki nagyagyra mivel jon a kisteso.Majd bekerul a kisagy is meg a pelenkazo is ha mar nem lesz velunk egyszobaban a pici.A fuggonye is micimackos,ja es a szonyeg tom es jerrys.
Korbe a fal mellett vannak a jatekok.A babaagy,fotel hintalo stb
"Nagylányos" ahogy a védőnőm mondta :)Nem olyan csicsás, ahogy leírva tűnik. Nincs agyondíszítve, ünnepekkor sem rendezem át, hogy a megszokott környezete ne változzon.
Barackrózsaszín falak, piros-fehér szekrénysor és ágyikó. Piros-barack szőnyeg mert a parketta azért hideg. A függönye rózsaszín és rávarrt virágok vannak, a sötétítője sötét rózsaszínesbarack, hú nem tudom elmondani inkább mályva? Piros-rózsaszín csillárja van, amin egy fehér maci van és zenél is szépen :) Minden nap felhúzzuk neki.
Most már az egyik falát (régen csak virág, pillangó, napocska volt) átfestettem. Fifi és társai. Az egész virágoskert. Imádja :)
Az ablakon üvegmatricából csillogós színes pillangók néha cserélem őket mert fakulnak. Az ajtajára szaténzsinórból és nagy áttetsző gyöngyből "függönyt" csináltam, a tetejére Fifi-s felsőt. Nagyon drágán kapni ilyen ajtófüggönyöket, ezt is megoldottam így :)
Mondjuk a falvédőjét-rácsvédőjét-ágynemű huzatjait is én varrtam-varrom. :) Még születése előtt is sokat kézimunkáztam, azóta nem sok időm van rá :) (gyöngyfűzés-térfonás stb)
szia
én levettem a baldahint az ágyáról és a pelenkázó fölött lévő forgó figurákat lecseréltem nagylányosabbra, szép lila forgó, csilingel és gyöngyök diszítik. raktunk fel új képet az ágya felé, hogy a baldahin utáni üresség ne legyen meg. a függönye szép fehér és kristályokból kirakott pillangók diszítik, nagyon szép vagy 14 éves koráig nézegetheti. Holnap készítek fotót, mert ugye már ma nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!