Más babája csinál/csinált ilyet? Borzasztóan megijeszt.
6 hónapos a babám, figyelmes, érdeklődő. Szépen fog már mindkét kezével, sokat "beszélget", próbálkozik az üléssel. 3 hónapos korában felfedezte a hangját, azóta is előszeretettel sikít, még akkor is, hogyha nem tetszik neki valami. Pár hete észrevettem, hogy ülő helyzetbe húzva megrázkódott, mint mikor a felnőtt emberen a hideg fut végig. Azóta nem tapasztaltam ilyet, ma viszont újra csinálta ezt. Először a szoptatás abbahagyása után, elfintorodott, és megrázkódott. Azután délután, játék közben, amikor a kezemet fogva ülésbe húzta magát, újra megrázkódott, de több alkalommal is egymás után, és még a fejét is rázta. Iszonyatosan megijeszt, mi lehet ez? Félek, hogy valami idegrendszeri problémája lesz. :( Vigyem neurológushoz?
Bocsánat a tájékozatlanságomért, de nem volt sosem baba a közvetlen környezetemben, így fogalmam sincs, hogy mi normális és mi nem. Nagyon félek, kérlek, adjatok tanácsot!
a fiam 3 éves, volt nemrég egy brutális hisztikorszaka, amikor minden ruha "csípte", semmi se volt "kémelnyes" de csak hisztikor találta ezeket ki, szoros a nadrág, kicsi a póló, "bábis" a fejem, viszket a hajam.... :))) na és ő is rázkódott, húzta be a nyakát, és mellé rángott a szemhéja, mint aki marha gyorsan pislog. Elmúltak a dührohamok, elmúltak a "tünetek" :)
Nem kell semmi idegrendszerire gondolni, ne izgulj! Ami ilyen bajra utalna: egyensúlyzavar (később majd), mellényúlás dolgoknak, nagymozgásos tik-ek (fej, kar, test nagyívű elrántása akaratlanul)
védődőnek megemlítheted, de szerintem is max annyi hogy kirázza a hideg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!