Hogyan reagál a babátok, amikor a párotokkal ölelkeztek, puszilkodtok?
Figyelt kérdés
Babucim 9 hónapos és ő nagyon aranyosan reagál.Rögtön "rohan" oda,hogy őt is megöleljük és persze nevet.2011. jan. 13. 14:59
1/9 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy majd féltékenykedés lesz, de nem. 15 hónapos múlt, és nagyokat vigyorog. Ha meg Apa engem csikiz, játszunk, akkor is vigyorog, és azonnal odajön, hogy őt is, őt is. :)
De azt is imádja, amikor mi puszilkodás után őt megpuszilgatjuk egyszerre, két oldalról - apa az egyik felét az arcának, én a másikat. Ezt óriási vigyorral nyugtázza. :)
2/9 anonim válasza:
Természetesnek veszi, sokszor oda jön ő is egy kis szeretgetésre.
3/9 anonim válasza:
11 honapos es szinten "rohan" hozzank. :) Vannak estek amikor nem tud elaludni rogton furdes es kaja utan ilyankor lehozzuk a nappaliba. A ferjem at szokott olelni, ugy nezunk valami filmet es ahogy ezt eszreveszi gyorsan odafeszkeli magat kettonk koze az ulogarniturara, talal egy kenyelmes kis poziciot es elalszik. :)
4/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is (14 hónapos) odajön egyből és követi magának is a puszit. :) De nagyon aranyos volt a minap, este apa megsimogatta az arcom, aztán erre odajött ő is, és vagy 10 percig egyfolytában csak simogatta az arcom. Még kicsit el is érzékenyültem. :)
5/9 anonim válasza:
1eves,feltekeny,ordit hogy ne csinaljuk.
probalkoztunk a csaladi olelessel,egyikunket folyton eltolja magatol.
6/9 anonim válasza:
Örül neki:) Vigyorog, mióta megtanult tapsolni azóta meg tapsol:O :D
7/9 anonim válasza:
Szia! Először a mi lányunk is így volt, meg nyomta oda apához a fejem, de már 21 hónapos és hajtja el az apját, mert mi az hogy az ő anyukájához apa hozzá ér! Most már féltékeny.
8/9 anonim válasza:
Az 5 hónaposom születése óta érdeklődve nézi, hogy pusziszkodunk :-) néha mosolyog rajtunk :-) szerintem majd később fog olyat csinálni, mint amiket feljebb írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!