Szoktátok babátokat apukával hagyni?
Igen, szoktam, de nem hosszú időre (max 2 óra) és ritkán (csak hétvégén, pl elmegyek közértbe/piacra).
Két gyerkőc: 2 éves, 2 hónapos. Valamikor mindkettőt itthon hagyom neki, van hogy csak az egyiket. Neki mindegy, szeret velük lenni.
A kicsi miatt úgy megyek el itthonról, hogy pont szoptatás után, hogy ne apukájának éhezzen meg.
Persze, hogy szoktam. Végül is Ő is a szülője, felnőtt, gondos ember. Mi két naposan jöttünk ki a kórházból, másnap már kettesben voltak egy kis időt, amíg bevásároltam.
Amúgy két dolog miatt szoktam otthon hagyni a babát.
Ha a másik 3 gyerekkel van olyan programom, ami befér két szoptatás közé, vagy ha ki szeretném szellőztetni a fejem.
Igen, már egész pici korától egyedül hagytam vele, ha dolgom volt, vagy csak elzavart a férjem egy kicsit, hogy kimozdulhassak. Ugyanolyan lelkiismeretesen ellátja, mint én:)
Sőt édesanyámra is szoktuk hagyni, ő mindent úgy próbál csinálni, ahogy mondom neki:)
Nem árt a babának sem, ha a nap 24 órájában csak az édesanyjával van.
Idegenre (bébiszitterre) mondjuk nem hagynám, de akiben megbízol, arra miért ne?
Persze. hetenten egyszer eljárok táncórára, aznap este ő van vele, ő fürdeti, eteti, fekteti le. De napközben és főleg hétvégén is sokat van vele, így megtehetem, hogy egy-két órára elvonulok aludni.
Újszülött kora óta tanulja, hogy mit hogyan. Eleinte bénázott, aztán szépen belejött. Főleg akkor szokott nála minőségi ugrás lenni a baba ellátásában, amikor egy-két hétre hazajön szabadságra, és hosszabb ideig van egész nap velünk, nem csak egy hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!