Másnál is volt olyan, hogy 13 hós körüli gyereke állandóan ölbe akart lenni?
szia, ez a szeparációs szorongás. nekünk 8 hósan kezdődött, és 10 hósan lett nagyon durva, kb. 1 éves korára csökkent, másfél éves korára elmúlt teljesen de azóta is ha egy-egy szokatlan, számára ijesztő dolog történik, akkor előjön az extra anyásság, persze az már nem abban nyilvánbul meg, hogy állandóan ölben akar lenni. szóval elmúlik majd, előbb-utóbb.
2 éves múlt a kislányom
Az enyém is 13 hós, és akkor produkál hasonlót, ha kettesben vagyunk. Ha más vigyáz rá az sem tűnik fel neki ha elmentem és az sem ha megjöttem. Felpillant, és játszik tovább.
Viszont délelőttönként van hogy kis kullancsnak hívom, tényleg levakarhatatlan, még a klotyón is. Felmászik az ölembe, és azzal a lendülettel ugrik is le. Majd 3 perc múlva újra.
Engem csak nagyon ritkán zavar, ha sürgős dolgom van, de többnyire engedek neki, még olyan kicsi, hadd töltekezzen.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!