Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Vagytok lányok? Hogy van...

SOS! Vagytok lányok? Hogy van ez a lázcsillapítóval?

Figyelt kérdés
3 óránként adhatok neki lázcsillapítót és ha közben nem megy lejjebb, akkor hűtő fűrdő.És 4 óránként váltok( mondjuk Nurofenről Germicidre)?vagy éppen fordítva?4 óránként lázcsillapító és 3 óránként váltás?Bekavarodtam.
2011. jan. 13. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugi. Csinalj egy hutofurdot, aztan johat a Nurofen + kup.
2011. jan. 13. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja es gyogyszer negyorankent, valtast nem szoktam csinalni.
2011. jan. 13. 00:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Nurofen lázcsillapító meg Germicid?AZ nem sok?

Azt mondta a doki, védőnő hogy ha nem tudom levinni a lázát fürdés, és x óra után próbálkozzak mással.Csak mennyi az x idő?Ez lett most hirtelen zavaros.

2011. jan. 13. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
lázcsillapítót szigorúan csak 4 óránként, ha váltasz olyanra válts, amelyikben más a hatóanyag, különben túladagolod...az ülőfürdő a legjobb, mert természetes és hatásos. elmagyarázták részletesen, h hogyan kell?
2011. jan. 13. 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:

germicid 8 óránként, a nurofen 6 óránként...

tehát 4 óránként add neki felváltva. próbáld meg, hogy úgy jöjjön ki alvás előtt kapja a germicidet és éjjel ha melegnek érzed csak félálomba kapja meg a szuszpenziót :)

hütőfürdő nálunk mindig hatásos (37 fokos vízbe ültesd és szép lassan hútsd le 33-32 fokosra)

aztán a hűtőfürdő után add be a germicidet és feküdj le vele, neked is kell pihenned :)

jobbulást!

2011. jan. 13. 00:46
 6/7 anonim ***** válasza:

jah és a germicidnek, nurofennek és a panadolnak más a hatóanyaga!

tehát ha nagyon nem megy le mehet 3 óránként felváltva 3 lázcsillapító!

2011. jan. 13. 00:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Így már oké!

Köszönöm szépen!

Én nem merek lefeküdni, annyira taknyos, félek nehogy baj legyen, de reggel már alszom:)

2011. jan. 13. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!