Mik voltak a fogak sorrendje a babátoknál?
Hány hónaposan következtek a fogak egymás után a babáitoknál?
Az lehet, hogy 5 hónaposan kijött az alsó kettő, akkor most 6,5 hónaposan jön a következő?
7 hónaposan: alsó kettő
10 hónaposan: felső négy, egyszerre
11 hónaposan: alsó 3. foga, de jön a 4.
Szerintem jöhet a foga.
3,5 hósan jött az alsó kettő (1 hét különbséggel)
6 hósan 1 nap alatt a két felső
9 hósan 1 hét alatt az összes kettes (bal alsó; bal felső;jobb felső; jobb alsó)
ÉS majd 13 hósan 2 hét alatt jött 3 rágó (bal alsó;jobb alsó; bal flső; )Ma este szerintem már érezni fogom a jobb felsőt is!13 hós a lányom
könnyű fogzást kívánok
Kisfiamnak mindig párban jöttek ki néhány nap eltéréssel:
8,5 hónaposan alsó egyesek
10 hónaposan felső egyesek
1 évesen alsó kettesek
13 hónaposan felső kettesek
15 hónapos múlt, és már az egyik alsó négyes foga látszik, a másik most jön.
a lányomnál:
13,5 hósan a felső kettesek, úgy nézett ki mint egy kis vámpír
14,5 hósan az alsó egyesek, és pár napra rá a felső egyesek.
Ezt követően is pár nap alatt négyesével bújtak ki a fogai: szemfoka egyszerre, aztán őrlők...
Nagyon megszenvedte mindegyiket, komolyan mondom, borzasztó volt még nézni is ahogy szenved, csakis a panadol hozott kis könnyebbséget neki, pedig minden vackot kipróbáltunk.
A fiamnál az alsó és felső egyesek pár nap különbséggel bújtak ki 5 hós korában, 6 hósan pedig a felső kettesek.
Most 11 hós és ha jól látom a szemfogaknak kevés kell az áttöréshez.
Ő szerencsés, egyáltalán nem viseli meg a fogzás, az első fogakat is úgy v ettem észre, hogy koccant a kanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!