Hogy készítsem el babámnak a sütötököt? Mit adjak 6 hónapos babámnak enni? (valami recept)?
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 17:31
1/5 anonim válasza:
Én megsütöttem, majdmeghámoztam, botmixerrel összetörtem és anyatejjel fehígitottam, úgy, hogy jó laza állagú legyen, mert másképp felragadt a szájpadlására, és nem tudta lenyelni. Almapéppel is lehet keverni, a fiamnak úgy nagyon ízlett.
Adtam neki még babarizset (rizsnyák, rizspép), azt is tejjel vagy almával vegyítve. Holnap próbáljuk ki a sárgarépát, hat hónapos "szülinapja" alkalmából. :)
2/5 anonim válasza:
én szinte CSAk almával adom, de amikor nem voltam itthon a férjem banánnal adta.. :P megette úgy is. Nem tudom hogy nyelte le, mert bizti "rágós" lehetett :)
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én megpároltam, pici forralt vízzel összeturmixoltam, és imádta.
De ugyanígy szerette az édeskrumplit, azt főztem nagyon picit sós vízben, azt a saját főzőlevével turmixoltam össze botmixerrel.
4/5 Szilágyi anyuka válasza:
Én megfőztem a s.tököt, egy kis krumplit és turmixoltam. Vmint tettem bele egy kis almát. Már tehetsz bele csirkemellet is. Az enyém is 6 hós. Én már adok neki s.répát,fehér répát,krumplit,s.tököt, céklát,brokkolit,spenótot,paradicsomot,cukkinit,karfiolt. Bármilyen kombinációt választhatsz. Megpárolod a zöldségeket, egy kis husit és összeturmixolod.
5/5 anonim válasza:
én csak sütöttem és magába adtam.a lányom még amikor nem volt foga akkor is "megrágta",vagy mit csinált vele,csak azt láttam ügyesen forgatja a szájába és nem volt gond vele./végül is a fog nélküli mamám is így eszik,tehát elméletben nem kivitelezhetetlen:D/ amúgy barátnőm pl megfőzte és gyümölccsel vagy krumplival turmixolva adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!