Valamelyikötökkel volt hasonló? Mikor szokik le róla?
A kislányom 4 hónapos, és megfigyeltük egy ideje, hogy utálja az idegeneket. És azokat is akiket ritkán lát. Átjött múltkor a mostohaanyósom és a lányom keresztanyja, ahogy felvették a babát, abban a pillanatban olyan üvöltésbe kezdett, hogy azt hittem nyúzzák! Tegnap átjöttek a barátnöim, velük szintén ugyanez, izomból, teljes tüdöböl sírt.
Ha nektek volt hasonló, leszokott-e erröl és ha igen, mikor? Ez elég kellemetlen:(
az előző megállapításával ellentétben ezen nem esik át minden baba. Az enyém imádja az idegeneket, konkrétan elfelejti ha ott vagyok. 8 hós és sose volt olyan hogy más kezében sírt volna (kivéve, ha rosszul fogta). De tény hogy 4 hónaposan kicsit ragaszkodóbbak.
Vannak babák akik nem engedik másnak, hogy felvegyék . Törődj bele. Van ismerős akinek 10 hós a kislánya és az anyukáján kívül senkinek nem engedi hogy felvegye. Sok ilyen baba van. Szerintem e-miatt ne érezd magad kellemetlenül, hiszen kiben bízna meg a picur legjobban ha nem a közeli családban.
Igen, volt ilyen! Sőt! A doktornénitől még mindig ordít, pedig már 10 hónapos lesz.
Többször kell társaságba járni vele, idegen helyekre, barátokhoz. Hozzátok is gyakrabban járjanak ismerősök. Megszokja, könnyebben és hamarabb fog oldódni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!