Írnátok nekem olyan babakocsi márkákat, amire köthető babahordozó is?
Figyelt kérdés
Használtan szeetnék venni,olcsón.Legjobb graco lenne,abból a mirage-t ismerem,más márkában nem tudok!
Köszi a segítséget!
2009. jan. 30. 17:01
1/10 anonim válasza:
Szia! Nekünk Graco quattro tour van, arra egyszerűen rápattintható a bébihordó. Csak nem olcsó..de jár hozzá mózeskosár, hordozó, és sokféle kiegészítő. Amúgy nekünk bevált, csak jó tapasztalataim vannak.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,nekünk is ez van-nem olcsó-de szuper.Nézd meg a vaterán,vagy a tesz-vesz-en,hátha használtan kapsz!!!2 gyerekes anyuka
4/10 anonim válasza:
én nekem is Graco van,( nem tudom milyen márkájú) és eladó. Nekem nagyon bevált, olcsón adom sok kiegészítővel. Debreceni vagyok, ha érdekel ,írj.
5/10 anonim válasza:
A 3.vagyok.Az első válaszolóhoz csatlakoznék,nekünk is Graco van,uaz,mint nekik.
6/10 anonim válasza:
Jane Slalom Pro. Nagyon draga, de konnyen iranyithato, stabil, nagy kerekekkel es lehet autosulest csatlakoztatni ra. Sot, tesverfellepot is kesobb, ha nem terveztek nagy korkulonbseget.:)
7/10 anonim válasza:
Nekem a Graco nem jött be, de ajánlom a Peg Perego-t. Mindent egy kézzel lehet állítani rajta, a huzat levehető, jók a kerekei, könnyen irányítható, a baba is imádja. Nézz körül a Brendon honlapján, ott találsz egy pár márkát.
8/10 anonim válasza:
ABC Design van nekünk. Hordozóval együtt 30 000 ft volt. Bolygókerekű, könnyen kezelhető kis kocsi.
9/10 anonim válasza:
Nekünk top rider babakocsink van, és 3 funkciós. Igaz 59900ft volt, de ki tudjuk használni.
10/10 anonim válasza:
4.válaszolónak!Privibe tudsz írni,mennyiért adnád a babakocsit!Esetleg képet tudsz-e küldeni?Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!