Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hauck Malibu babakocsiról...

Hauck Malibu babakocsiról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
kislányom már fél éves lesz és szeretnénk neki egy másik babakocsit venni,mert ami van az nagyon nagy és súlyra is 21 kilo.mostanában már elég sokat utazunk vele és én is lassan elkezdek tömegközlekedni vele,ezért gondoltam egy kisebbet.véleményezek?árban is elég jó mert kuponnal a brendonban 25 e ft.ha valaki tud ehhez hasonlót azt szívesen megnézném.köszönöm
2011. jan. 10. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, nagyon szeretjük, bevált!

Most pedig kuponnal főleg megéri az árát.

2011. jan. 10. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok, remélem olvassátok még! :) Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen kuponnal lehet olcsóbban megvenni a kocsit? Van még az a kupon akció? Csakmert ilyet néztünk ki mi is, nagyon tetszik, és jó lenne olcsóbban hozzá jutni...:)
2011. febr. 28. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Azt hiszem, Anyák lapjában lévő kupon volt. (Brendonban lehet beváltani)

Sajnos erről már lecsúsztál, de folyamatosan vannak kuponok az Anyák lapja és a Baba magazinban is.

A Brendon honlapján megnézheted, hogy épp mi olcsóbb a kuponnal. Ha valami megtetszik, akkor megveszed a magazint. :)

2011. febr. 28. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Óó de kár, hogy lecsúsztam..:( De köszi a tippet, figyelgetni fogom! :)
2011. febr. 28. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Állítólag a Babyoutletben még lesz akciós.

Már volt, de azt mondták, hogy még lesz. (25.000-ért)

Kérdezz rá, hátha...

2011. febr. 28. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Húú köszönöm!! :)
2011. márc. 1. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Bár az az igazság vacilálok, mert van egy másik hauck ami tetszik, annyiba kerül, mint a Malibu akciósan, és nem tudok dönteni :)) A Malibut próbáltam, nagyon könnyű irányítani, tényleg jól van összerakva, bár a kosarát picit kicsinek találom.

[link]

ez a másik amit néztem, ez is tetszik, és bár 3 kerekű, de a kosara viszont nagyobb, ami nálam szempont lenne... Nehéz ügy ez. :)

2011. márc. 1. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!