Esernyő babakocsit ajánlanátok?
szia!
van a tolókaron egy gomb mind a két oldalon azt benyomod és felfelé húzod a tolókart és akkor még feljebb jön, az enyémen így van! én könnyen irányítható kocsi még egy kézzel is pedig nem egybe tolókaros :-)
Én azért adtam el a hauck esernyőkocsimat, mert csak 2 kézzel lehetett tolni. Sajnos a legtöbb ilyen.
Amúgy a Hauck Jet nagyon jó, majdnem vízszintesig dönthető, van karfája, stabil, 8 tömörgumi kereke van. Csak 1 kézzel nem tolható :(
Ezért én most ezt néztem ki: [link]
Aminek 2 külön fogantyúja van, sztem azt lehetetlen 1 kézzel tolni.
kedves 4. válaszoló-aki a cybex-et ajánlotta- nektek fehérben van? nem koszolódik gyorsan? Kisfiad v. lányod használja?
köszi a válaszokat amúgy
szia!
Cybexes vagyok, igen fehéret vettem mert nagyon szépnek találtam! Meglepően jó a huzata a fiamnak vettem egyébként a kocsit! kiöntötte rá az üdítőt egyszer jó sötét színűt egy zsepivel leitattam róla rögtön és nyoma sem maradt, pedig nem nejlonos a huzata! biztos érzékenyebb mint a többi szín de én nem bántam meg hogy ezt vettem nem koszolódik jobban mint pl a kék babakocsim a sarat se veri fel a kerék!
én tudtam egy kézzel is tolni ha úgy adódott de nem pakoltam meg csak a fiam ült benne és nem kilométereket de ha szükség volt rá nem volt gond a navigálása úgy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!