Anyukák, nektek is tépkedi a haját a fején a 4 hónapos
babátok?
Figyelt kérdés
Szegénykémnek hátul már egy foltban alig van haja,saját magának tépkedi.Nem győzöm a sok babahajat kitakarítani a kiságyból.
2011. jan. 10. 07:25
1/7 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom is tépkedte ennyi idősen, meg rohamosan elkezdett hullani neki. Én is nagyon meg voltam rémülve, de nem félj, valószínűleg most cserélődik a haja.
2011. jan. 10. 07:37
2/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Most 7 hónapos, és már teljesen kicserélődött a haja, az újat nem tépkedi. :)
2011. jan. 10. 08:46
3/7 anonim válasza:
Az én babám sosem csinálta.
2011. jan. 10. 09:10
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is pont ez megy most, de ő inkább vakarássza. Nem látok rajta semmit, ami viszkethet.
2011. jan. 10. 09:52
5/7 anonim válasza:
Nem azért hiányzik a haja hátul egy foltban, mert kikopott? Az én babámnak már egy hónapja olyan, mert háton fekve sokat forgatja a fejét. Most néha húzgálja a haját ő is, de max. 1-2 szálat téphet ki. A sok haj a kiságyban nem inkább azért van, mert most váltja le a babahaját, vagy valami más okból hullik a haja?
2011. jan. 10. 11:19
6/7 fkiszti válasza:
Szia! A kisfiam 5 és fél hónapos, ős is vakarászta a fejét. Szerintem nekem jobban fájt, mint neki. Felül már szinte teljesen kicserélődött a haja, viszont hátul még csak egy foltban van kikopva, körülötte pedig még ott van az "első" haja.
2011. jan. 10. 22:20
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat látjátok így lefoglal a manó,hogy gépközelben sem tudtam eddig lenni:))))
Igen szerintem is inkább azért hiányzik foltban a haja mert háton fekszik és forgolódik.De a kezecskéjéből is szedek ám ki hajat ezért gondolom,hogy tépkedi is.
Valami súlyosabb gond miatt csak nem hullik a haja igaz,hogy tápszeres baba de hipoallergént kap,nem szedett antibiotikumot sem amitől hullana.Nem gondolom betegnek sem.
Várok meglátjuk mikor kopaszodik le teljesen:))És mikor nő ki az új haja:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!