Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol vetetek fogzásra aole...

Hol vetetek fogzásra aole vera terméket a babának és milyet?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:

az aloe activator jo ra,plusz lazcsillapito,gyulladascsokkento is nekem a hasfajasra is bejott..sot neha a sajat fejfjasomra is beveszem..

hat kell hozza egy FLP-s kepviselo nincs ott a kozeletetkben vagy ird be a keresobe

2009. jan. 30. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Pár kérdéssel lejjebb már érdeklődtek e termék megvásárlásával kapcsolatban, én ott felajánlottam, hogy postán tudnék küldeni, ha kell?!

Mivel régen én is forgalmaztam, de már nem vagyok forgalmazó, csak vásárló ezért, ha kell tudok rendelni és elküldhetem neked! Szia!

[link]

10,68 euro*napi euró árfolyam*1,2 az áfa=ára+ posta költség!

Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka!

Ha ez így drága lenne, akkor ajánlom a chamomillát, homeopátiás szer! Annak sincs mellékhatása és a gyógyszertárba megkapható, nekünk inkább ez vált be, a hasfájásra volt jó az activátor, de ez gyermekfüggő, kinél mi válik be!

Amúgy én rendszeresen használom a FLP-termékeket!

2009. jan. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!