Mik a tünetei az immunhiánynak? 6 hós babám folyton beteg (taknyos vagy köhög). Azt javasolták nézzék meg immunológián, de mivel szopik, így nem nézik meg.
BAROMSÁG!!!
Ha szopik éppen hogy meg kéne védenie az anyatejnek!!!
Nekem 3 gyerekem van és a 3.babám születése utáni első 6 hónapot nem kívánom senkinek.Minden létező betegséget hazahoztak a nagyobbak az oviból.Volt olyan hét hogy mind hánytunk és fostunk egyszerre,de szerencsére a legkissebnek semmi baja nem volt!!!Ha szopi mellett sokat beteg akkor valóban indokolt az immunológiai kivizsgálás!
Nem volt koraszülött?Kizárólag csak anyatejet kap?
A többi gyerek is beteges volt picibaba korában?
A Lenkei hazabeszél.
Valószínű a nagytesók hozzák haza, oylan mintha most menn közösségbe.
Mikor bölcsibe/oviba megy, nem fog elkapni semmit.
Jaj hagyjuk a Lenkeit, a másik agyatlan L. Hubbard könyveit (szcientológia tanait) fordította magyarra és ugyanazokat a sz@rokat árulja vitaminkészítményként, amivel a szcientológusok kezelik a gyerekeiket. És kell e jobb példa, mit érnek ezek, mint a John Travolta fia, rajta is mennyit segítettek ezek. Meghalni, idő előtt, kegyetlen körülmények között. Engem elborzasztott egyébként Tom Cruise is, aki méhlepényt evett meg vitaminitalt itatott a gyerekkel az anyatej/tápszer helyett.
Egyébként nálunk ugyanez volt 3hetes korától folyamatosan beteg volt és 8 hónaposan néztünk immunológiát (és szopott akkor)és gyakorlatilag sem IgA sem IgG sejtje nem volt, de beindult, most néztük (2 éves) és az IgA már normális az IgG közelití a normálist-lekopogom idén ősszel-télen nem volt beteg. Egyébként első két évében folyamatosan beteg volt. Csak június, július volt kivétel.
Egyébként
Nem hírlap, kicsi, felmész Lenkei honlapjára, ott árulja maga a szcientológia atyjainak műveit. Amiknek szerintem egy az egyben átirata a Lenkei mű. És tudod hol jöttem rá, elolvastam egy Lenkei eredetit és gyanús lett, hogy pont ugyanazok a ökörségek vannak benne, mint amiket Tom Cruise fejteget az Oprah showban. És rámentem a honlapra és ott volt feketén fehéren L. Ron Hubbard összes műve. (tudod, akinek a lefagyasztott spermájából állítólag van a kis Suri-bár ez már tényleg hírlapi kacsának tűnik)
Oké biztos vannak hírlapi kacsák is, de a Travolta fia meghalt, olyan életkorban, amiben egészséges emberek nem szoktak, pedig biztos tömték vitaminnal és a többivel. persze lehet, egy jó orvos kellett volna neki és ma is élne, még az is lehet, hogy teljesen normális lenne.
És a Tom Cruise meg Katie Holmes is úgy néz ki, mint saját dédapjuk. Most komolyan egy extra dózisú vitaminnal kezelt 28 évesnek úgy kell kinéznie, mint annak a szerencsétlen nőnek? Meg a Tom Cruise is elbújhat jó pár kortársa mögött. Nem az egészség mintaképei.
Mondjuk mondhatjuk, ha nekik megfelel a szcientológia csodaszere, egy földi halandó miért ne adhatna tízezreket, a ki tudja miért.
Ja mert Ron Hubbard volt az is, aki megírta, gazdag akarsz lenni? Alapíts egyházat és áruld az életelixirt, dőlni fog a lé. És lám, mennyire igaza volt, ebben az egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!