Valaki a lencsi lányka szövegét leírná nekem?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm:)2009. jan. 30. 13:32
1/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem az a kedvencem! A youtube.com-on hallgasd meg! Icipici kis mese a címe! Nagyon szupi! Ha beírod a google-be, hogy lencsi lány, kiadja a szövegét. Ha nem találod, később leírom, csak most nincs sok időm! Bocsi...
2/8 anonim válasza:
Szia!
Egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó,
Icipici házikóban, icipici ágyikó.
Ottan élt éldegélt, egy icipici lencsilány,
Icipici anyukával, túl az Óperencián.
Icipici lencsilányka, lencsibabát ringatott,
Anyuka is ezt csinálta s boldogságban éltek ott.
Amikor este lett, az icipici lányka félt,
Icipici anyukája mondott egy mesét.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:):)
2009. jan. 30. 13:37
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Jaj, de jó! Köszi! Ez szupi! :-))) Úgy is mindig bajban vagyok, hogy mit énekeljek!
6/8 anonim válasza:
Az én kisfiam csak erre hajlandó elaludni. MP3-ban megvan a telefonomon, berakom neki, és elalszik. :)))
7/8 anonim válasza:
Huh ez tetszik a 3 hónapos kisfiamnak,csak nézz nagy szemekkel meg sem mozdul,közbe gögicsél!Tök jó!!Üdv:Zsuzska
8/8 A kérdező kommentje:
Én is ezért kérdeztem mert a szövegét nem tudtam biztosan,de az én kisfiam is csak erre hajlandó elaludni,ha ezt énekelem neki:)
Anno anyu nekem is ezt énekelte én is imádtam!
2009. jan. 30. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!