Hogyan szoktassam vissza az általam főzött ételekre?
Figyelt kérdés
A lányom 11 hós és nem hajlandó megenni azt amit én főzök, csak az üveges bébikaját. Én rontottam el, mert három hete beleestünk egy csúnya láza hasmenéses vírusba és hogy biztos megegye és megmaradjon benne, bébi kajákat kapot, olyat ami megfogja a hasát. Ez tartott egy hétig.
Utánna fokozatosan próbáltam visszaállni az általam főzött ételekre, amit ő eddig nagyon szeretett, de vagy 5-6 kanál után nem eszik belőle többet, csak ordit és mutatja hogy nem kér többe. Viszont ha előveszek egy üveg kaját azt simán bevágja zokszó nélkül. Mit csináljak? Anyagilag nem birom, viszont nem szeretném éheztetni.
2009. jan. 30. 10:07
1/4 anonim válasza:
Szia!
Vagy azt csinálod, hogy vegyíted a te főztödet egy üveges kajával, vagy átvered, és az üvegbe teszed és úgy csinálsz, mintha üvegest vennéd elő.
Ha a vegyítést választod először csak keveset tegyél bele majd fokozatosan emeld a te főztödet és szépen vissza fog állni a te hamidra!
2009. jan. 30. 10:35
2/4 anonim válasza:
csatlakozom az elöttem szólóhoz!nekem is az volt a problémám, hogy csak az üveges ételeket ette meg a lányom!most ott tartunk, hogy már megeszi az én főztömet is!
2009. jan. 30. 10:44
3/4 anonim válasza:
Szerintem csapd be a kisbabádat. Az általad főzött ételt tedd át bébiételes üvegbe és amikor meglátja azt fogja gondolni hogy az nem a te kajád. Egy próbát megér. Én u gyan így vagyok annyi a különbség hogy az én lányom 9 hónapos és őt nem az üveg érdekli. Egyszerűen valahogy megérzi hogy az más amit én csinálok és nem fogadja el. De én is minden héten próbálkozom hátha egyszer siekrül. A gyümölcsös kajáimat már megeszi csak a főzelékeket nem. Sok sikert.
2009. jan. 30. 10:48
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi akkor csak a vegyítés marad, mert eddig sem az üvegben kapta a kaját, bele tettem a tálkájába és úgy ettünk. Olyan kis piszok, üvegesből sem mindegy neki hogy mit adok, kis településen lakunk és már felvásároltam az összes bébikaját amit megeszik és kezdek kifogyni belőlük. Remélem hamar visszaállunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!