Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszenek ezek a nevek?

Hogy tetszenek ezek a nevek?

Figyelt kérdés

Ezek közül fogunk választani a második babócánknak még nem tudjuk hogy fiú-e vagy lány !

fiú:Joel,Teo

lány:Lia,Roxána,Hanna,Kornélia

Esetleg ismertek e Joel nevű emberkét Joelnek vagy Dzsoelnek ejtik?Esetleg Hoel?

Egyértelműen nem az idegenek szava alpján fogunk dönteni csak érdekelne ha meghallanád hogy így hívnak egy kis gyerkőcöt hogy tetszene?Köszönöm szép napot!

2011. jan. 9. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van egy Joel ismerősöm, és Joelnek szólítja mindenki. Nekem tetszik a név.
2011. jan. 9. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Én Liát és Teót mondtam volna, de a Rigler vezetéknévhez kicsit nyelvtörő a Rigler Lia akkor inkább Hanna.
2011. jan. 9. 15:29
 13/15 anonim ***** válasza:

a Hanna,egyértelmóen, és még a vezetéknévhez is passzol

talán a Joel,ha fiu lesz, bibliai név...

2011. jan. 9. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerek egy Joelt de Joelnek is ejtik.

Nekem tetszik ez a nev de a vezeteknevetekhez nem illik,tul nyelvtoro. A Teo nem tetszik. A Teodor az viszont nem rosz.

Lany nevek kozul:

Hanna szep de tenyleg tul sok van belole, a Johannat javaslom en is helyette. Szerintem szebb is mint a Hanna es meg mindig becezheted ot Hannanak :)

Roxana: Kulonleges nev, egyik gimis baratnomet hivjak igy,tehat nekem ez a nev pozitiv.

Lia: tetszik de ez is nyelvtoros a vezeteknevhez.

Kornelia: Nem rosz,en nem adnam a gyerekemnek de tenyleg jo nev es a vezeteknevhez is passzol.

Szep babavarast :)

2011. jan. 10. 02:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem a Kornelia tetszik, de a vezeteknevetekhez nem annyira illik - szereintem. Mit szolsz a Nellihez?

A Lia is szep, csak nehez a vezeteknevetekkel kimondani azt is, nem?

Joel van az ismeroseink koreben, es igy ejtik, ahogy irjak. Joi-nak becezik, ugy ahogy irom, ugy ejtik.

2011. jan. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!