Hogy tetszenek ezek a nevek?
Ezek közül fogunk választani a második babócánknak még nem tudjuk hogy fiú-e vagy lány !
fiú:Joel,Teo
lány:Lia,Roxána,Hanna,Kornélia
Esetleg ismertek e Joel nevű emberkét Joelnek vagy Dzsoelnek ejtik?Esetleg Hoel?
Egyértelműen nem az idegenek szava alpján fogunk dönteni csak érdekelne ha meghallanád hogy így hívnak egy kis gyerkőcöt hogy tetszene?Köszönöm szép napot!
a Hanna,egyértelmóen, és még a vezetéknévhez is passzol
talán a Joel,ha fiu lesz, bibliai név...
Szia!
Ismerek egy Joelt de Joelnek is ejtik.
Nekem tetszik ez a nev de a vezeteknevetekhez nem illik,tul nyelvtoro. A Teo nem tetszik. A Teodor az viszont nem rosz.
Lany nevek kozul:
Hanna szep de tenyleg tul sok van belole, a Johannat javaslom en is helyette. Szerintem szebb is mint a Hanna es meg mindig becezheted ot Hannanak :)
Roxana: Kulonleges nev, egyik gimis baratnomet hivjak igy,tehat nekem ez a nev pozitiv.
Lia: tetszik de ez is nyelvtoros a vezeteknevhez.
Kornelia: Nem rosz,en nem adnam a gyerekemnek de tenyleg jo nev es a vezeteknevhez is passzol.
Szep babavarast :)
Nekem a Kornelia tetszik, de a vezeteknevetekhez nem annyira illik - szereintem. Mit szolsz a Nellihez?
A Lia is szep, csak nehez a vezeteknevetekkel kimondani azt is, nem?
Joel van az ismeroseink koreben, es igy ejtik, ahogy irjak. Joi-nak becezik, ugy ahogy irom, ugy ejtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!