Melyik pelust ajánlanátok? (Gazdaságos 100as kiszerelés, Berbero, bo-gi illetve bo-giból a bugyipelus milyen? )
Most kicsit meg vagyunk szorulva ezért keresek olcsóbb pelust kisfiamnak junior méretben.
Este elég sokat iszik,így jó nedvszívó mármint ezek közül a legjobb érdekelne.Bella Happy babyt használunk eredetileg,nagyon jó,olyan mint a liberó nedvszívásra csak nem olyan merev.
Vagy ha nektek más jött be,és nem olyan magas árfekvésű légyszi írjatok ide.
Köszi
Mis is Bella Háppy-t szoktunk venni ha kifogjuk akciósan, szintén nagyon bevált, szeretem.
Most meg kipróbálásra vettem Bo-Gi pelust (junior), de nem bugyisat hanem a tépőzárasat.
Megjegyzem, a tépőzárjánál a Toujours felirat olvasható, de nem tudom ennek van-e jelentősége.
Eddig bevált, kb háppy minőségű, icipicit mintha kevesebbet bírna, 1-2x tapasztaltam ,hogy fenékre tottyant egy jókora pisivel és átnyirkosodott a pelus külső felülete.
A tépőzára szintén elasztikus, a belső gátak is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!