Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan pelus, ami...

Létezik olyan pelus, ami kibírja az éjszakát?

Figyelt kérdés

Pampers Midit használtam eddig, nagyjából jól bírja, de a végén már szivárog, néha kifolyik. Nem szeretném éjszaka átpelenkázni, mert eszik és alszik tovább...

Tudtok olyat ami tuti?

2011. jan. 9. 10:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk a Libero és a Huggies kibírja.
2011. jan. 9. 12:07
 12/19 anonim ***** válasza:

nekünk csak a premium care vált be, bírja este fél8-tól reggel 7-8-ig, amíg felkel és tisztába teszem.

éjjel minek háborgassam, ezek a pelusok már olyan jók, hogy semmi nedvesség szinte nem érintkezik a bőrével. ha kakil az más dolog, de nekem volt és van szerencsém megúszni az éjjeli kakilást.

este eszik rendesen és iszik is, mégis bírja.

2011. jan. 9. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Én mindig egy-két mérettel nagyobb pelust adok a fiamra (most 9 kg és 5ös pamperst adok rá).
2011. jan. 9. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:

7,5 kg-s babára mindenképpen kell a következő méret! Nekünk amúgy a ZÖLD színű Tesco-s vált be a legjobban. Éjjel nem pelenkázok.

Huggies nekünk abszolut nem jött be. Pampers Premium Care az jó volt de néha kifolyt :( És a Libero Active is elég jó.

2011. jan. 9. 13:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a 7,5 kilós gyerkőcre már kell a 4-es méret. Kisfiam 8 kg és ezt a méretet használjuk már elég rég óta. Ő nagyon pisis, mégis kibírja az egész éjszakát.
2011. jan. 9. 13:45
 16/19 anonim ***** válasza:
ja és a Pampers baby acitve-ot használjuk. utolsó
2011. jan. 9. 13:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is Liberot használok , bevált, eddig még nem volt baleset. 13 hónapos.
2011. jan. 9. 17:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Pont van is otthon egy 4es,kipróbáljuk :)
2011. jan. 9. 17:52
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem is 4es kell már, nekem a DM-es és Bella Happy szupeul bevállt :)
2011. jan. 9. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!