6 hete szültem császárral,és sajnos már nincsen segítségem,aki volt őt műtik,párom vidéken él.Éjjel már a manót i alig tudom ellátni.nem alszom,nagyon fáradt vk.
Segítsetek!
köszi
2009. jan. 29. 23:09
1/7 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy használj ki minden alkalmat, amikor a baba alszik és aludj te is. Persze tudom, hogy sok minden van, amit meg kell csinálni, de cask a legszükségesebb házimunkát végezd el, pl. mosás, mosogatás. Főzz több napra előre, akkor egy darabig erre se lesz gondod.
De amúgy az első 3 hónap szerintem igen nehéz mindenkinek, utána jobban mennek már a dolgok.
2009. jan. 29. 23:16
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!még csak február 15-én lesz 2hónapos
2009. jan. 29. 23:19
3/7 anonim válasza:
Próbálj meg relaxálni, amikor csak tudsz, ha az alvásra nem is elég az idő. Szellőztess sokat, ha a babát nem is mered kivinni, te magad próbálj kimenni levegőre. Egy terasz is megteszi, egy jó teával, vagy egy bögre meleg tejjel, csodákra képes!
2009. jan. 29. 23:29
4/7 A kérdező kommentje:
Ti ezt hogyan vészeltétek át?Tanácstalan vagyok és nagyon kimerült!Próbálok baba mellett napközben pihizni,de csak néha megy:(.ha meg sikerül elaludnom,alig tudok felébredni!
2009. jan. 29. 23:38
5/7 anonim válasza:
Nekünk is az első 8 hét nagyon nehéz volt!!! Mire én elaludtam volna a babám felkelt, nincs közelbe az egyik nagymama sem. Így csak magamra számíthattam, a férjem nagyon igyekezett, de neki dolgozni kellett. 2,5 hónapra már majdnem hulla voltam. Nálunk hétvégén az éjjel a férjem kelt fel hozzá, mivel tápszerrel kellet kiegészíteni a szopikat ezért éjjel hétvégén csak azt kapott, hogy kicsit tudjak aludni. Neki is nehéz volt az az időszak, de szép lassan kialakult minden. Kitartás, és sok-sok türelem. (5 hónapos, császáros anyuka)
2009. jan. 30. 08:03
6/7 anonim válasza:
Ha nincs semmi segítséged, akkor nagyon nehéz. Esetleg arra se tudsz megkérni egy kedves szomszédot, hogy elvigye néha sétálni a babót? Jó alkalom lenne a pihenésre az a 1,5-2 óra, a gyerek észre sem veszi. És tényleg, aludj vele, a házimunka megvár, úgyse fogadsz vendégeket. Amit meg nagyon muszáj elvégezni, mosogatni, porszívózni ha van energiád, úgy is lehet, hogy nézi a baba, általában szokta őket érdekelni, hogy mit csinálsz.
2009. jan. 30. 10:09
7/7 anonim válasza:
Nekem sem volt,és most sincsen semmi segítse´gem..Hát az elsö 3 hónap nagyon nehéz volt.Teljesen kivoltam a nappali éjjeli virrasztástól.A babám hasfájós volt nagyon.Volt hogy fél e´jszakát is a´tordított hiába dédelgettem...
ha´t kiborító volt.Próbálj aludni amikor a babád.Megtudlak érteni,de nem olyan vészes.
A lányom ma 1 éves de még egy éjszak´t sem aludt át.minden éjjel 3x 4x ébred még...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!