6 hós babám nagyon rosszul alszik éjszaka. Csak cumival alszik el de mikor kiesik a szájából felébred és keresi. Megint cumi, megint kiesik és így tovább. Mit tegyek?
Szia!
Nekem bevált egy trükk: van egy plüss delfine (kb 10 cm) Zselykémnek. Amint elalszik, kitámasztom. Ha mélyen alszik, nem mocorog már, nem löki el. Viszont "szegény" delfin áramvonalas, így nem állja el a levegő útját babám orránál. Kicsit ferdén rakom oda, hogy nagyobb felületen legyen támasztva, ha mégis mozogna a babám... Naközben engedélyezett a mosása:)))...
1 hós kora óta van és tudom, mindenki le fog hurrogni ezért, de tapasztalt (nem gúny) anyósom találta ki. Egy próbát megér. Ja, és a babám megszokta, hogy ezzel alszik el. Nem mindíg mélyen alszik, amikor otthagyom, ezért "ismeri" a delfint. Sok szerencsét!
Üdv
5 hós baba anyukája
Szia, és hol lehet ilyen delfinet kapni vagy egyáltalán hogy érted azt ,h áramvonalas??? nekem is ilyen problémám van és sokat kell ébredni a cumi miatt!
köszi.
6 hós baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!