1 hetes kislányomnál a légzésfigyelő (Angel Care) minden nap többször is besipol. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a doktornőnk szerint nincs baj , de én aggódom.2011. jan. 7. 23:17
11/15 A kérdező kommentje:
A figyelő nekünk 3-ason van, nem gurul el róla, van amikor csak besípol de nem riaszt mert utána már zölden világit, vesz levegőt, de valamikor már riaszt is olyankor megrázom de nem kel fel alszik tovább el van erjedve, olyan mint egy rongy baba.Még nem volt türelmem megnézni hogy tényleg vesz e levegőt riasztáskor, mert egyből meg mozgatom.
2011. jan. 8. 08:33
12/15 anonim válasza:
Az érzékelőt állítsd át 4-5 közé, ha akkor is lesz riasztás, tényleg nem ártana kivizsgálni a babát. Nekünk is lemászott az érzékelő lapokról, illetve a matrac nem teljesen feküdt fel az érzékelő lapokra, emiatt volt téves riasztásunk.
13/15 anonim válasza:
Én is 5-re állítottam, mert tévesen (is) riasztott.
Direkt néztük a párommal.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, átállítottam 5-ösre és ma egyet sem jelzett.
2011. jan. 9. 22:27
15/15 anonim válasza:
Örülök neki, ezek szerint a babáddal minden rendben. :) Minden jót Nektek! (Utolsó előtti voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!