Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Budapesten a 13. kerületben...

Budapesten a 13. kerületben milyen babás foglalkozások vannak? Nektek melyik jött be?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én IV. kerületi vagyok, de a József A. művházban vannak jó programok, úgy tudom.
2011. jan. 7. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, a Pöttöm panka játszóban szokott lenni zenés babázó. Vagy a Dagály utcában(műv. házban) Zenebölcsi és van még egy művelődési ház a nővér utcával párhuzamos utcában, ott is szokott lenni zenebölcsi. Mind jó, az utóbbi helyre nehéz bekerülni, mert fix létszám van és drágább is a többinél. Óbudán is van a Szérűskert utcában egy bölcsis játszó, azt én nagyon imádtam és ebédet is kaptak a gyerekek, mondjuk ide kocsival jártam át, de megéri. Ha érdekel valamelyik, akkor pontosabban megnézem a címüket neked, ezekre a helyekre még a fiammal jártam. Én egyébként pont most gondoltam, hogy a 10 hós babámmal elkezdek eljárni ilyesmi helyre.
2011. jan. 7. 19:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A babám még csak 4 hónapos múlt, ehhez a korhoz keresnék igazából valamit, mert sok a felesleges energia :)
2011. jan. 7. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
ja, olyat nem tudok, ahol ilyen picik vannak :)
2011. jan. 7. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!